24/7 begeleiding

Stichting Ons Buitenhuis heeft een duidelijk visie wat zij voor de bewoners wil. Het moet een veilige plek zijn waar jongvolwassenen, on zich kunnen ontwikkelen naar hun mogelijkheden en waar zij, ondanks hun beperking, geaccepteerd worden zoals zij zijn. Bovendien moet het mogelijk zijn dat de bewoners met elkaar dingen kunnen gaan ondernemen en kunnen genieten van het leven. Juist dit laatste is zo belangrijk omdat zij vaak aan de zijlijn blijven staan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Met deze plannen voor ogen, werd besloten om de zorg niet in te kopen bij zorgverleners, maar om zelf gekwalificeerd en gemotiveerd personeel aan te nemen. Omdat er geen overhead is in Stichting Ons Buitenhuis en het Bestuur hun taken onbezoldigd verricht, komt het geld van de PGB’s volledig terecht bij de bewoners en gaat er geen geld verloren aan dure kantoorpanden, adviseurs, leaseauto’s etc. 

 

pictogram Stichting Ons Buitenhuis maasdijk

Stichting Ons Buitenhuis

Korte Kruisweg 48 A8  | 2676 BS Maasdijk | (0174) 404 353  | info@huizedebankier.nl

© 2019 Stichting Ons Buitenhuis. All rights reserved. | Privacybeleid | Webdesign de plantage
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stichting Ons Buitenhuis is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de aangeboden gegevens en informatie.
De aangeboden gegevens en informatie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.